Siivous

Etusivu » Siivous
Lavonia on suomalainen henkilöstövuokraus yritys. Lavonialta löytää ammattitaitoisia tuotannon työntekijöitä ja rakennusalan työntekijöitä.
9.8
Staffgate Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa joustavia henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja. Palvelumme ulottuu kaikkialle Suomeen.
9.8
Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.
9.5

Vuokramiehet.fi tarjoaa laajan valikoiman henkilöstövuokrauspalveluita siivousalalla, mukaan lukien erikoistuneita ammattilaisia erilaisiin siivoustöihin. Meidän kauttamme löydätte vuokratyöfirmoja, jotka tarjoaa päteviä ja kokeneita siivoojia, jotka sopivat juuri teidän tarpeisiinne. Esimerkkejä siivousalan työntekijöistä:

  • Toimistosiivoojat: Ammattilaiset, jotka huolehtivat toimistotilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä.
  • Hotellisiivoojat: Osaajat, jotka varmistavat hotellihuoneiden ja yleisten tilojen täydellisen puhtauden.
  • Kerrossiivoojat: Asiantuntijat, jotka pitävät huolta rakennusten yleisten tilojen siisteydestä.
  • Siistijät: Taitavat ammattilaiset, jotka vastaavat erilaisten tilojen ylläpidosta ja puhtaanapidosta.
  • Elintarvikesiivoojat: Erikoistuneet siivoojat, jotka takaavat elintarviketeollisuuden tilojen ja laitteiden hygienian.
  • Puhdastilasiivoojat: Asiantuntijat, jotka huolehtivat erittäin puhtaiden tilojen, kuten laboratorioiden ja sairaaloiden, siivouksesta.

Lisäksi osa vuokratyöfirmoista tarjoaa suoran siivouspalvelun yrityksille, joka kattaa kaiken toimistosiivouksesta ja rakennussiivouksesta aina rakennuskoppisiivoukseen asti.