Etusivu » Eezy

Yrityksille

Eezy tarjoaa henkilöstövuokrausta ja muita henkilöstöpalveluita yrityksille ympäri Suomen. Yritykset voivat ulkoistaa työvoimanhankinnan Eezylle, joka tarjoaa määräaikaista tai pidempiaikaista työvoimaa eri toimialoille, kuten ravintoloille, teollisuudelle, rakennustyömaille ja logistiikkaan. Eezy auttaa yrityksiä säästämään aikaa ja resursseja, tarjoamalla joustavuutta työvoiman lisäämisessä tai vähentämisessä sesonkien ja tuotantotilanteen mukaan. Lisäksi Eezy palvelee asiakkaitaan mm. johtamisen kehittämisen, suorarekrytointien, työllistämispalveluiden, kulttuurimuotoilun ja henkilöstötutkimuksien keinoin​.

Työntekijöille

Eezy tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden päästä mukaan työelämän ja rekrytoinnin keskiöön. Yrityksen tavoitteena on auttaa työnantajia ja työntekijöitä onnistumaan muuttuvassa työelämässä. Eezyn palveluksessa työntekijät saavat tukea laajalta työyhteisöverkostolta ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan. Henkilöstöedut, monipuoliset uramahdollisuudet ja työelämän onnistumiset ovat osa Eezyn tarjoamaa kokonaisuutta. Eezyllä työntekijät pääsevät osaksi kunnianhimoista tavoitetta olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja.

Eezy Extraajat

Eezy tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri toimialoilla, mukaan lukien kaupan alalla Eezy Extraajien kautta. Eezy Extraajat on palvelu, joka keskittyy tarjoamaan joustavia keikkatöitä päivittäistavarakaupassa yli 100 paikkakunnalla Suomessa. Työntekijät voivat valita Eezy Extraajien sovelluksesta itselleen sopivia työvuoroja, mikä tuo ainutlaatuista joustavuutta ja mukautuvuutta heidän työelämäänsä. Olipa kyse sitten sivutyöstä, opiskelijan joustavasta työstä tai mahdollisuudesta työskennellä eri kaupan alan yrityksissä, Eezy Extraajat tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja työntekijöilleen

Eezy Details

Yrityksen liikevaihtoluokka:
Toimipaikan henkilöstöluokka:
Perustettu:
Eezy
10.0/10